Kandex d.o.o. Borovec 17 1236 Trzin luka@kandex.si 01 / 5620 - 130

BRUS / GLADILO ZA NOŽE - Dick / tip: DUO (pravokoten brus)

Šifra:

D 7930225

Enota:

KOS

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 120,04 € z DDV: 146,45 €

Hiter pregled

Brus za nože in gladilo - " štrajher " - dvojni


Brusilo DICK - Duo je kombinacija brusa z diamantnim nanosom in keramičnega gladila. Na dveh straneh se nahaja diamantni nanos kjer je brusilo prevlečeno z diamantnim prahom, z namenom brusilnega efekta in ustvarja grobo brušenje, ob enem pa tudi močnejše odstranjevanje materiala. Na drugih dveh straneh pa se nahaja keramično gladilo s katerim "na fino" zgladimo rezilo po brušenju z grobim diamantnim brusilom.


- dolžina brusa: 25 cm (gladkost keramične površine: 1000) - na dveh straneh: diamantni nanos, na dveh straneh: keramika, Namen: za brušenje in vzdrževanje ostrine noža.


Brusila podjetja dick imajo različne specifične uporabne lastnosti in se strogo ločijo po namenu uporabe. Zato predlagamo da si podrobneje pogledate vse naše izdelke, ki Vas utegnejo zanimati, glede na Vaše potrebe ali zahteve vašega dela. Za podrobnejše informacije nas lahko tudi kontaktirate.UPORABA :


Nož vlečemo od špice proti ročaju brusila, po obeh stranehizmenično -1x po levi 1x po desni strani. Kot med nožem in brusilom naj bo 15° - 20 °. Smernice mehko gibljivo zapestje.


Dick noži


brus za nože

Več pogledov

  • brus za nože